Orgatec Fuari | Takım Dolabı-Çalışma Tezgahı-Endüstriyel Malzeme Dolapları

ORGATEC FUARI

ORGATEC FUARI

23-37 Ekim Cologne Germany Hall 7.1 Stand : B005

 

Orgatec, Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen Yeni İş Vizyonları Fuarıdır. Koelnmesse GmbH tarafından organize edilen Orgatec, Ofis Donanımı, Ofis Mobilyaları sektörlerindeki katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Orgatec, sektörünün her alanında ihtiyaç duyduğu hizmet alanlarını sunmak ve ana gelişim trendlerini göstermek için bir platform sunan eşsiz bir projedir. Türünün en büyük fuarı olan uluslararası bir fuarıdır.

Orgatec, Büro ve Nesnenin planlanması, tasarımı ve oluşturulması için eşsiz bir ticaret fuarı olarak kabul edilmektedir. Ticaret fuarı, birisinin evde, ofiste veya yolda çalışıp çalışmadığı konusunda, yenilikleri keşfetmek ve çalışma alanlarından ilham almak için mükemmel bir buluşma noktasıdır.

İki yılda bir düzenlenen Orgatec, “Sözleşme”, “Mobil”, “Mekan” ve “Ofis”. Olmak üzere dört katogoriden oluşmaktadır. Uluslararası katılımcılar mobilya, aydınlatma, döşeme, akustik, medya ve konferans teknolojileri alanlarında en son trendleri ve yenilikleri göstermektedirler. Orgatec'in ziyaretçileri arasında mimarlar, iç mimarlar, plancılar, tasarımcılar, ofis ve mobilya perakendecileri, ofis ve sözleşme danışmanları, tesis yönetimi sağlayıcıları, yatırımcılar ve kullanıcılar bulunmaktadır.

Fuarda, Araclar, ofis makinalari, Ofis organizasyonu, Tasarim ve yönetimi, Iletisim ve Planlama teknolojileri, Bilgi/islem ve isiklandirma üniteleri, Yapı ve İnşaat, Zemin Kaplamaları, Fonksiyonel Mobilyalar, Aydınlatma Teknolojisi, Büro Mobilya, Ofis Organizasyon, Ofis Malzemeleri, Hizmetler, Yazılım gibi ürünler sergilenmektedir.